بازدید وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی از پروژه ملی در حال  احداث بیمارستان شهید مفتح 
 
عصر امروز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۲ دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی شهید مفتح بازدید به عمل آوردن و از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفته اند 
 
در جریان این بازدید که دکتر نوش آبادی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی و مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان و معاون استانداری تهران حضور داشتند با پیمانکار پروژه گفتگو به عمل آمد. وی پیشرفت فیزیکی را بسیار مطلوب گزارش نموده و اظهار نمود با مساعدت های به عمل آمده تا کنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل گردیده و انتظار می رود در دهه فجر سال آتی پروژه به اتمام رسیده و شاهد افتتاح آن باشیم 
 
دکتر عین اللهی نیز بیان داشتند با افتتاح این پروژه و پروژه بیمارستان شهرستان پیشوا، نیازهای درمانی این منطقه پرجمعیت مرتفع خواهد شد که به حول و قوه الهی این مهم تا ۱۸ ماه آینده یعنی دهه فجر سال ۱۴۰۳ محقق خواهد گردید. همچنین وی نوید آموزشی شدن بیمارستان را دادند.
  • تاریخ انتشار : 1394/07/19 - 12:43
  • بازدید : 3593
  • تعداد بازدید : 80
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
بیمارستان شهید مفتح ورامین

گفتگو باسرکار خانم دکتر آذر زمانی، روانپزشک و روان درمانگر، پیرامون بیماریهای اعصاب و روان

گفتگو باسرکار خانم دکتر آذر زمانی، روانپزشک و روان درمانگر، پیرامون بیماریهای اعصاب و روان به مناسبت روز جهانی بهداشت روان

متخصصین روانپزشکی که به تشخیص و درمان اختلالات رفتاری و هیجانی می پردازند معتقدند، برای اندیشیدن و پرداختن به سلامت روان هیچ وقت دیر نیست.  همانطور که برای سکته قلبی و قند خون به پزشک مراجعه می کنیم برای مداوای مشکلات روحی روانی نیز باید به روانپزشک مراجعه کرد. متاسفانه از آنجا که برچسب بیماری روانی باعث محرومیت این بیماران از حقوق اجتماعی شده و گاهاً نگاه جامعه به بیماریهای روان نامناسب می باشد، این بیماران از پذیرش بیماری خود و درمان آن امتناع می ورزند و چه بسا سالیان طولانی از آن رنج برده و حاضر به مراجعه به روانپزشک و درمان نشوند. سازمان بهداشت جهانی 10 اکتبر (18 مهر) را به منظور کمک به تغییر این نگرش و افزایش آگاهی مردم "روز جهانی بهداشت روان" نامید. ما نیز به همین منظور پای صحبت خانم دکتر آذر زمانی روانپزشک و روان درمانگر بیمارستان شهید دکتر مفتح نشستیم و نظرات تخصصی ایشان را جویا شدیم.

ایشان اظهار داشتند شایعترین اختلالات روانپزشکی شامل افسردگی و بیماریهای اضطرابی می باشد. سایر اختلالات شامل اختلال بیش فعالی- کمبود توجه، اختلالات خواب و اشتها، اختلالات رفتاری کودکان، وابستگی به مواد، اختلالات جنسی و روان پریشی هستند.

با توجه به عدم مصرف دارو توسط بسیاری از بیماران بعلت ترس از وابستگی به آن، دکتر زمانی اظهار نمودند، درمان ها در روانپزشکی به دو نوع درمان دارویی و درمان غیر دارویی تقسیم می شود. در درمان دارویی از داروهای مختلف از جمله داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب استفاده می شود. شایان ذکر است درمان دارویی زیر نظر روانپزشک باعث اعتیاد به دارو نمی شود. لازم است مصرف دارو حتی بعد از برطرف شدن علائم با نظر روانپزشک ادامه یابد تا از بازگشت (عود) بیماری جلوگیری شود. در درمانهای غیر دارویی از مشاوره و روان درمانی جهت کاهش علائم  بیماری استفاده می شود. از جمله انواع روان درمانی می توان به:

·         رفتار درمانی شناختی

·         روان درمانی حمایتی

·         روان درمانی بین فردی

اشاره نمود که با تشخیص روانپزشک برای مراجعین قابل انجام است. زوج درمانی و خانواده درمانی از دیگر انواع درمانهای غیر دارویی می باشند.

درمان غیر دارویی توسط روانپزشک یا روانشناس بالینی انجام می شود ولی درمان دارویی و تجویز دارو فقط بوسیله روانپزشک قابل انجام است.

دکتر زمانی در مورد درمان انواع بیماریهای شایع روانی در جامعه بیان داشتند: افسردگی یک اختلال روانپزشکی است که با درمان بهبود می یابد. باید بپذیریم که افسردگی یک بیماری است، لذا نباید خود یا دیگران را به خاطر افسردگی سرزنش کرد. نا امیدی، احساس تنهایی، احساس بی ارزشی، خستگی، درد عضلانی و سردرد می توانند از علائم افسردگی باشند و برای درمان آن باید اقدام نمود. اضطراب و وسواس از بیماریهای عصبی –رفتاری هستند که باعث کاهش عملکرد مناسب فرد در زندگی روزمره شده و با مراجعه به موقع به روانپزشک قابل درمان می باشند. عصبانیت و پرخاشگری نیز با مشاوره و داروی مناسب قابل کنترل است.

ایشان در پاسخ به مسئله بیش فعالی کودکان اظهار نمودند: بیش فعالی در کودکان با درمانهای دارویی و غیر دارویی قابل درمان است که با تشخیص به موقع می توان عوارض آن بر عملکرد تحصیلی کودک را کاهش داد.

دکتر زمانی در پایان یادآوری نمودند که شان انسانها به ارزش های معنوی و اخلاقی شان است و بدون شک بیماری روانپزشکی بر ارزش های انسانی تاثیری نمی گذارد. متاسفانه برچسب بیماری روانی باعث محرومیت این بیماران از حقوق اجتماعی می شود. باید با بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی و خانواده آنان مانند سایر بیماران همدلی کنیم.

  • گروه خبری : خبر روز,آرشیو
  • کد خبر : 24349
کلید واژه

تصویر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب