بازدید وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی از پروژه ملی در حال  احداث بیمارستان شهید مفتح 
 
عصر امروز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۲ دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی شهید مفتح بازدید به عمل آوردن و از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفته اند 
 
در جریان این بازدید که دکتر نوش آبادی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی و مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان و معاون استانداری تهران حضور داشتند با پیمانکار پروژه گفتگو به عمل آمد. وی پیشرفت فیزیکی را بسیار مطلوب گزارش نموده و اظهار نمود با مساعدت های به عمل آمده تا کنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل گردیده و انتظار می رود در دهه فجر سال آتی پروژه به اتمام رسیده و شاهد افتتاح آن باشیم 
 
دکتر عین اللهی نیز بیان داشتند با افتتاح این پروژه و پروژه بیمارستان شهرستان پیشوا، نیازهای درمانی این منطقه پرجمعیت مرتفع خواهد شد که به حول و قوه الهی این مهم تا ۱۸ ماه آینده یعنی دهه فجر سال ۱۴۰۳ محقق خواهد گردید. همچنین وی نوید آموزشی شدن بیمارستان را دادند.
  • تاریخ انتشار : 1400/08/22 - 07:30
  • بازدید : 56
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی بیمارستان شهید مفتح ورامین

روز جهانی دیابت

روز جهانی دیابت

 

 

 

 

23 آبانماه روز جهانی دیابت

دیابت یک عارضه ناشى از اختلال در تولید و یا عملکرد انسولین در بدن است. انسولین هورمون یا ماده‌اى است که در لوزالمعده (پانکراس) تولید مى‌شود و سلول‌ها را قادر مى‌سازد تا گلوکز را از خون بگیرد و براى تولید انرژى استفاده کنند.

نامگذاری روز جهانی دیابت

چهاردهم نوامبر، سالگرد تولد "فردریک بانتینگ" کاشف انسولین، اولین بار در سال 1991 با همکاری بنیاد بین‌المللی دیابتو سازمان جهانی بهداشت  به عنوان روز جهانی دیابت نامگذاری شده است. هدف از نامگذاری چنین روزی افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با علل، عوارض، پیشگیری و درمان این پدیده روزافزون است.

دیابت چیست؟

اشکال در سیستم سوخت رسانی بدن را که به دلیل کمبود انسولین به وجود می آید "دیابت" می خوانند. انسولین هورمونی است که توسط پانکراس –اندام تولید کننده آنزیم گوارش –ساخت می شود و برای جذب انرژی مواد غذایی ضروری است.

انواع دیابت


  •  دیابت وابسته به انسولین یا نوع یک : در این نوع بیماری دیابت، بیمار یا مقدار کمی انسولین تولید می کند و یا اصلاً تولید انسولین ندارد و در نتیجه فقدان انسولین، کنترل قند خون غیر ممکن است. معمولاً این نوع دیابت قبل از 40 سالگی بروز می کند و اوج میزان وقوع آن در حدود 14 سالگی است.
  • دیابت غیر وابسته به انسولین یا نوع دو : در این نوع بیماری دیابت، لوزالمعده انسولین تولید می کند اما نه به اندازه ای که قند خون را تنظیم کند و از طرف دیگر سلولهای بدن در برابر انسولین مقاومت نشان می دهند. این نوع دیابت معمولاً در افراد بالای 40 سال بروز می کند.
  • دیابت دوران بارداری: دیابت حاملگی معمولاً بین هفته های 24 و 28 بارداری ظاهر می شود و عموماً پس از زایمان از بین می رود، چون در همه انواع دیابت، میزان قند یا گلوکز خون بسیار بالا می رود علائم و نتایج همه آنها یکسان است.

علائم و نشانه‌های بیماری دیابت

در مراحل ابتدایی ممکن است دیابت بدون علامت باشد. بسیاری از بیماران به طور اتفاقی در یک آزمایش یا در حین غربالگری شناسایی می‌شوند. با بالاتر رفتن قند خون، علائم دیابت آشکارتر می‌شوند. پرادراری، پرنوشی، پرخوری، کاهش وزن با وجود اشتهای زیاد، خستگی و تاری دید از علایم اولیه شایع دیابت است. بسیاری از بیماران در هنگام تشخیص بیماری چندین سال دیابت داشته‌اند و حتی دچار عوارض دیابت شده‌اند.

در کودکان دچار دیابت نوع یک، علایم معمولاً ناگهانی بارز می‌شوند، این افراد معمولاً قبلاً سالم بوده و چاق نبوده‌اند. در بزرگسالان این علایم معمولاً تدریجی‌تر بارز می‌شوند. عارضه کتواسیدوز می‌تواند به عنوان علامت شروع کننده بیماری هم در دیابت نوع یک بارز شود. در دیابت نوع دو معمولاً فرد تا سال‌ها بدون علامت است. علایم معمولاً خفیف هستند و به طور تدریجی بدتر می‌شوند. در نهایت فرد دچار خستگی مفرط و تاری دید شده و ممکن است دچار دهیدراتاسیون شود.

  • گروه خبری : خبر روز,آرشیو,اخبار آموزشی ,اخبار توسعه و عمرانی,مصاحبه ها,اخبار آموزشی,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 109982
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب