بازدید وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی از پروژه ملی در حال  احداث بیمارستان شهید مفتح 
 
عصر امروز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۲ دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی شهید مفتح بازدید به عمل آوردن و از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفته اند 
 
در جریان این بازدید که دکتر نوش آبادی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی و مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان و معاون استانداری تهران حضور داشتند با پیمانکار پروژه گفتگو به عمل آمد. وی پیشرفت فیزیکی را بسیار مطلوب گزارش نموده و اظهار نمود با مساعدت های به عمل آمده تا کنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل گردیده و انتظار می رود در دهه فجر سال آتی پروژه به اتمام رسیده و شاهد افتتاح آن باشیم 
 
دکتر عین اللهی نیز بیان داشتند با افتتاح این پروژه و پروژه بیمارستان شهرستان پیشوا، نیازهای درمانی این منطقه پرجمعیت مرتفع خواهد شد که به حول و قوه الهی این مهم تا ۱۸ ماه آینده یعنی دهه فجر سال ۱۴۰۳ محقق خواهد گردید. همچنین وی نوید آموزشی شدن بیمارستان را دادند.
  • تاریخ انتشار : 1394/07/11 - 10:22
  • بازدید : 1191
  • تعداد بازدید : 46
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
بیمارستان شهید مفتح ورامین

توصیه های دکتر ابطحیان جهت پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری مرس ( آلودگی با کرونا ویروس) در کشور

توصیه های دکتر ابطحیان جهت پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری مرس ( آلودگی با کرونا ویروس) در کشور

با توجه به احتمال ورود افراد بيماريا آلوده به كروناويروس عامل سندرم تنفسي خاورميانه يا مرس و نیاز افزایش آگاهی در جامعه با خانم دکتر ابطحیان متخصص عفونی شاغل در بیمارستان شهید دکتر مفتح ورامین گفتگویی انجام پذیرفت. ایشان بیان داشتند تظاهرات باليني مرس((MERS ميتواندطيف گستردهاي ازبيماري را از تب و علائم تنفسي خفيف ،عفونت دستگاه تنفسي فوقاني، اسهال ، ضعف و بي حالی ايجاد نموده و در موارد شديد باعث عفونت پيشرونده ريه ها و نارسايي تنفسي ، نارسايي كليوي يا نارسايي چند ارگان بدن گردد. هر چند بروز تب و اسهال به تنهایي يافته چندان شايعي نميباشد اما در مواردی مخصوصا در شروع بيماری ديده شده كه تنها علامت بيمار تب يا تب و اسهال بوده است. شايع ترين تظاهرات بيماري تب و علائم تنفسي ميباشد و تمام بيماران در دوره از بيماري خود علائم تنفسي را بروز مي دهند.

دکتر ابطحیان بیان داشتند که بيماري مرس به یکی از طرق زیر به دیگران قابل انتقال می باشد:  

1.      تماس مستقيم با فرد بيمار مانند تماس با ترشحات آلوده بيمار و راه تنفسي، آلوده شده باشند. که می تواند هر كسي كه از بيمار مراقبت نموده باشد ، اعم از پرسنل بهداشتي درماني یا اعضاء خانواده بيمار ،و یا هركس كه تماس فيزیکي نزدیک مشابه  با بيمار داشته باشد این تماس مثل مکالمه چهره به چهره بيش از  15دقيقه ، دست دادن، روبوسي مخصوصا در فاصله نزدیک زیر 1 متر بدون استفاده از ماسک مناسب است. همچنین هر كسي كه با بيمار قطعي و یا مشکوک در حاليکه بيمار علامت دار بوده است در مکان بسته مشترک حضور داشته باشد اعم از اینکه زندگي كند و یا براي ملاقات در آن مکان حضور یافته باشد.

2.       تماس غير مستقيم با اشيائي كه با ترشحات تنفسي و يا ترشحات بدن بيمار مبتلا به MERS

3.      تماس مستقيم با شتر يا ترشحات آلوده بدن شتر ، يا تماس غير مستقيم با محيط الوده يا محصولات لبني غير پاستوريزه و فرآورده هاي آلوده دامي مانند ادرار ، ترشحات بيني شتر ، بزاق و خون شتر آلوده فرض مي شوند

نوشيدني ها و مواد غذايي غير مطمئن در عربستان نيز در حال حاضر به عنوان "منبع احتمالي" مطرح گرديده است و توصيه شده است كه از خريد و مصرف اين مواد خودداري شود.

 

ایشان همچنین جهت پیشگیری از اشاعه بیماری در اطرافیان به بیماران توصیه نمودندکه:

·        در منزل ، خود را از سایرین جدا نمایيد. بایستي در اتاقي مجزا و جدا از سایر اعضاي خانواده به سر برید و در صورت امکان از توالت ، حمام و دستشویي جداگانه استفاده نمایيد.

·         قبل از  اینكه براي ویزیت نزد پزشک خود بيایيد،حتماً پزشک خود را مطلع نمایيد.

·     جهت تعيين وقت و قبل از حضور در مطب یا درمانگاه ، فوراً در بدو ورود به كادر ارائه كننده خدمات سلامت اطلاع دهيد كه" ممکن است شما مبتلا به عفونتMERS  باشيد .این اقدام شما، از احتمال خطر سرایت بيماري به سایر افراد مي كاهد.

·         ماسک جراحي بزنيد.

·        در صورتي كه در اتاقي مشترک با سایر افراد سالم بسر ميبرید و هنگام ملاقات با پزشک و سایر كادر ارائه كننده خدمات سلامت، ماسک جراحي بزنيد.

·        در منزل ، درصورتي كه شما نمي توانيد ماسک بزنيد ، سایر افرادي كه با شما در یک اتاق مي باشند بایستي از ماسک استفاده نمایند.

·       در هنگام عطسه و سرفه جلوي دهان و بيني خود را با دستمال محافظ تنمایيد.  دستمال مصرف شده را سریعاً پس از استفاده در سطل آشغال داراي كيسه محافظ انداخته و فوراً دست خود را با آب و صابون بشویید.

·        رعایت بهداشت دست را بنمایيد. شستن مداوم دستها و رعايت بهداشت فردي ، تنها راه مبارزه با ويروس مرگ آوري است كه تاكنون تلفات زيادي در جهان و برخي از كشورهاي منطقه خاورميانه برجاي گذاشته است.

·        از مصرف ظروف غذاخوري ، ليوانها ، فنجانها ، حوله ها ، رختخواب و وسایل خواب و...  به صورت مشترک با سایراعضاي  خانواده اجتناب نمایيد.  در صورت استفاده ، براي رعایت بهداشت آنها را كاملاً با آب گرم و مواد شوینده بشویيد.

·         از دست دادن و روبوسي كردن با اعضاي خانواده و سایرین خودداري نمایيد.

·         از خروج از منزل و رفت و آمد به مکانهاي عمومي خودداري نمایيد.

·         بعد از پایان نشانه ها و تایيد عدم ابتلاء به بيماري توسط پزشک معالج خود تا 24 ساعت در ایزوله باقي بمانيد.

دکتر ابطحیان همچنین از زائريني كه از سفر حج باز ميگردند خواست تا اگر در عرض دو هفته بعد از بازگشت دچار بيماري تنفسي" تبدار" گردند بصورت "خوداظهاري "، مراتب را به نزديكترين مركز بهداشت و درمان منطقه خود اطلاع دهند.  مخصوصا در مواردي كه بيماري شديد بوده و فعاليتهاي روزانه فرد را مختل نمايد.

 

  • گروه خبری : خبر روز,آرشیو
  • کد خبر : 24093
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب