روابط عمومی بیمارستان
کمیته مشترک پیشگیری از مرگ مادران باردار - سه شنبه ٩٥.١٢.٣
کمیته مشترک پیشگیری از مرگ مادران باردار در ساعت 9 صبح مورخ 3/12/95 بین بیمارستان شهید مفتح ورامین و شبکه بهاشت و درمان پیشوا درمحل دفتر ریاست بیمارستان با حضور ریاست بیمارستان،ریاست شبکه بهداشت و درمان پیشوا،مسئول فنی بیمارستان ،رئیس بلوک زایمان،ماما مسئول بلوک زایمان ،مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت پیشوا تشکیل گردید.
کمیته مشترک پیشگیری از مرگ مادران باردار در ساعت 9 صبح مورخ 3/12/95 بین بیمارستان شهید مفتح ورامین و شبکه بهداشت و درمان پیشوا درمحل دفتر ریاست بیمارستان با حضور ریاست بیمارستان،ریاست شبکه بهداشت و درمان پیشوا،مسئول فنی بیمارستان ،رئیس بلوک زایمان،ماما مسئول بلوک زایمان ،مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت پیشوا تشکیل گردید.
در ابتدا آقای دکتر نورالهی ریاست بیمارستان در خصوص اقدامات لازم برای پیشگیری از مرگ مادر باردار ارائه نمودند و سپس آقای دکتر زینی وند ریاست محترم شبکه بهداشت پیشوا ضمن تائید مطالب فوق فقط نظرات خود را ارائه کردند و در ادامه هر یک از حاضرین پیشنهادات و نظرات خود را بیان نمودند که در پایان موارد ذیل به تائید و تصویب حاضرین در جلسه رسید.
- جلسات فصلی شبکه بهداشت و بیمارستان به طور مرتب تشکیل گردد.
- ارجاع مادران باردار با برگه پس خوراند از شبکه بهداشت انجام شود .پاسخ پس خوراند توسط نیروی متخصص زنان به شبکه بهداشت ارائه گردد و در صورت هرگونه مشکل در تکمیل فرمهای مربوطه مراتب سریعا به طرف مقابل اطلاع رسانی تا مشکل برطرف شود.
- مقرر شد لیست مادران پر خطر طی فرم طراحی شده که به تائید حاضرین در جلسه رسید به صورت ماهانه از طرف شبکه بهداشت به بیمارستان اعلام گردد.
- مقرر شد تمام مادران پر خطر اورژانسی که به اورژانس / درمانگاه معرفی می گردند از طریق شبکه بهداشت جهت تعیین تکلیف مراجعه ایشان پیگیری شود.
- مقرر شد تمام مادران پر خطر از دو هفته قبل از زایمان به درمانگاه پری ناتولوژی جهت ویزیت متخصص زنان و تشکیل پرونده ارجاع گردند.
- مقرر شد طی قراردادی که با شبکه بهداشت پیشوا و بیمارستان مفتح منعقد می گردد کلیه مادران پر خطر مراجعه کننده در بیمارستان پذیرش شده و لیست آنها طی نامه ای به شبکه بهداشت پیشوا بصورت ماهانه ارائه گردد.
- فرم کلیه مادران پر خطر ارجاع شده از شبکه بهداشت پیشوا به بیمارستان با یک علامت خطر که طراحی و ابلاغ خواهد شد مشخص گردد.
- با توجه به اینکه بعضا مادران پر خطر تحت نظر بخش خصوصی بوده و طبق دستورالعمل وزارتخانه اقدام صورت نمی پذیرد .مراتب از طریق شبکه بهداشت و درمان پیشوا پیگیری شود و در صورت مستندات مراجعه مادر پر خطر به بیمارستان و عدم اعمال خدمات درمانی طبق دستورالعمل مراتب طی نامه ای از طرف بیمارستان به شبکه بهداشت اعلام گردد.
- در صورت ارجاع مادر پر خطر به هیچ وجه از طریق پرسنل شبکه بهداشت پیشنهاد اکید بر اقدامات درمانی خاص مانند سزارین،بستری ،اعزام ... داده نشود تا پزشک متخصص زنان تصمیم علمی گرفته و به بیمار توضیح دهد.(جهت جلوگیری از دوگانگی برای تصمیم گیری نهایی)
- مقرر شد کلاسهای آموزشی جهت ماماهای شاغل در بیمارستان به شبکه بهداشت پیشوا کتبا اعلام گردد تا ماماهای شاغل در آن شبکه در این کلاسها شرکت نمایند.