روابط عمومی بیمارستان شهید مفتح ورامین
افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و بخش ICU جدید ۱۲ تخت بیمارستان مفتح ورامین
افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و بخش ICU جدید ۱۲ تخت بیمارستان مفتح ورامین با حضور دکتر زالی ریاست دانشگاه علوم پرشکی شهید بهشتی و جمعی از مسئولین شهرستان ورامین.
کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و بخش ICU جدید بیمارستان مفتح ورامین با حضور دکتر زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت و جمعی از مسئولان شهرستان ورامین رسما مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر زالی در مراسم افتتاحیه این پروژه های درمانی گفت: امروز شاهد افتتاح دو پروژه درمانی مهم در این مرکز درمانی هستیم؛ پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و همچنین بخش آی سی یوی جدید این بیمارستان با ۱۲ تخت.
ایشان اظهار نمود همزمان بازسازی و استاندارد سازی بخش آی.سی.یوی قدیمی این مرکز و ارتقای تخت های آن از ۷ تخت به ۱۰ تخت استاندارد نیز صورت گرفت که همه ی این پروژه ها در موج چهارم کرونا مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر بنداد کرمانی رییس بیمارستان مفتح ورامین با اشاره به روند احداث کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این مرکز گفت: این کلینیک با زیربنای ۳۱۰۰ مترمربع و در چهار طبقه در محوطه بیمارستان مفتح ورامین احداث شد.
به گفته وی پروژه مذکور با اعتباری معادل ۲۰۰ میلیارد ریال با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه احداث شده و متشکل از ۱۳ درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، پزشکی هسته ای، داروخانه و آزمایشگاه است که در حال حاضر ۱۰ درمانگاه از جمله داخلی، زنان، اطفال، قلب و جراحی و داروخانه راه اندازی شده است و سایر بخش ها نیز به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
دکتر کرمانی با اشاره به فعالیت این کلینیک و ارایه خدمات به ساکنان منطقه گفت: در گذشته فضای محدودی برای کل خدماتی که در حوزه کلینیک ارایه می شد در اختیار داشتیم اما با راه اندازی کلینیک فعلی، این فضا توسعه یافت و خدمت رسانی به مراجعان ارتقا و تسهیل یافته است.
به گفته وی افتتاح این کلینیک با توجه به شیوع کرونا باعث ارتقای کیفیت خدمت رسانی همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی شده و خدمت رسانی به بیماران غیر کرونایی در فضایی ایمن صورت می گیرد.
رییس بیمارستان مفتح ورامین در ادامه سخنان خود گفت: همزمان با شروع پیک سوم کرونا با توجه به کمبود تخت ICUکرونا درصدد توسعه این بخش برآمدیم و فضای ۳۰۰ مترمربعی را به بخش جدید ICU تبدیل کردیم.
به گفته وی بخش آی سی یو جدید با ۱۲ تخت و اعتباری معادل ۴۷ میلیارد ریال با حمایت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی احداث شد. که پس از آن به سرعت تجهیز و بهره برداری شد.
در مجموع با اقدامات اخیر، نیاز به تخت های ICU این مرکز برآورده شده و همه ی تختها نیز استاندار شده است.
دکتر بنداد کرمانی خاطرنشان کرد که با راه اندازی این بخش جدید تاکنون هیچ کمبودی از نظر بستری بیماران کرونایی نداشته اند.
وی همچنین اصلاح و ارتقای سیستم برق اضطراری بیمارستان را نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مرکز برشمرد. که در همین ایام با هزینه ی ۲۰ میلیارد ریال صورت گرفته است